Nutriční hodnoty (Želatinové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 6 795 kJ / 1 624 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 63,83 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 11,75 g |
Tuky | 47,11 g |
– nasycené | 11,17 g |
– nenasycené | 22,10 g |
–– mononenasycené | 17,00 g |
–– polynenasycené | 5,10 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 601 mg |
Sůl | 1,26 g |
Sacharidy | 232,20 g |
– cukry | 157,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
140 g 140 g cukru krupice | Cukr bílý | 140 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
1 sklenice 1 sklenice marmelády | Marmeláda jahodová | |
250 g 250 g ovoce | Jahody čerstvé | 250 g |
1 1 cukrářské želé | Želatina cukrářská | |
máslo | Máslo kravské | |
mouka na plech | Mouka pšeničná hladká |