Nutriční hodnoty (Želatinové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 6 795 kJ / 1 624 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,75 g |
| Tuky | 47,11 g |
| – nasycené | 11,17 g |
| – nenasycené | 22,10 g |
| –– mononenasycené | 17,00 g |
| –– polynenasycené | 5,10 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 8,00 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 601 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 232,20 g |
| – cukry | 157,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 140 g 140 g cukru krupice | Cukr bílý | 140 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 1 sklenice 1 sklenice marmelády | Marmeláda jahodová | |
| 250 g 250 g ovoce | Jahody čerstvé | 250 g |
| 1 1 cukrářské želé | Želatina cukrářská | |
| máslo | Máslo kravské | |
| mouka na plech | Mouka pšeničná hladká |