Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Želatinové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie6 795 kJ /
1 624 kcal
Bílkoviny63,83 g
– z toho živočišné bílkoviny52,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,75 g
Tuky47,11 g
– nasycené11,17 g
– nenasycené22,10 g
–– mononenasycené17,00 g
–– polynenasycené5,10 g
––– omega 30,19 g
Vláknina8,00 g
Cholesterol 1,55 g
Sodík 601 mg
Sůl1,26 g
Sacharidy232,20 g
– cukry157,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
140 g 140 g cukru krupice Cukr bílý 140 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
1 sklenice 1 sklenice marmelády Marmeláda jahodová
250 g 250 g ovoce Jahody čerstvé 250 g
1 1 cukrářské želé Želatina cukrářská
máslo Máslo kravské
mouka na plech Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.