Nutriční hodnoty (Lehký bramborový salát s koprem a kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 683 kJ / 641 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 22,50 g |
| – nasycené | 14,20 g |
| – nenasycené | 6,60 g |
| –– mononenasycené | 6,00 g |
| –– polynenasycené | 0,60 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 110 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 88,60 g |
| – cukry | 12,60 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g předem uvařených a vychladlých brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| kapary - množství podle chuti, cca 1 lžíce lžíce | Kapary | |
| svazek svazek kopru | Kopr nať čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |