Nutriční hodnoty (Špíz z vepřové panenky s kapary majonézou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 446 kJ / 2 497 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 98,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
Tuky | 229,13 g |
– nasycené | 20,62 g |
– nenasycené | 192,82 g |
–– mononenasycené | 138,04 g |
–– polynenasycené | 54,78 g |
––– omega 3 | 16,59 g |
Vláknina | 3,18 g |
Cholesterol | 618 mg |
Sodík | 358 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 7,95 g |
– cukry | 0,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 400 g |
sečuánský pepř | Pepř sečuánský mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
kousek kousek másla | Máslo kravské | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
brambory | Brambor zimní | |
rukola | Rukola čerstvá | |
rajčata | Rajče červené čerstvé | |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
1 hrst 1 hrst kaparů | Kapary |