Nutriční hodnoty (Hovězí horký hrnec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 316 kJ / 793 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,21 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,22 g |
| Tuky | 25,62 g |
| – nasycené | 16,05 g |
| – nenasycené | 8,55 g |
| –– mononenasycené | 7,86 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 24,54 g |
| Cholesterol | 77 mg |
| Sodík | 52 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 116,34 g |
| – cukry | 15,06 g |
| ––– laktóza | 0,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky zadního hovězího | Hovězí kýta | |
| 3 PL 3 PL másla | Máslo kravské | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 12 12 brambor | Brambor zimní | 600 g |
| vývar ( i z bujonu) | Vývar hovězí |