Nutriční hodnoty (Křehký tvarohový koláč s jahodami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 752 kJ / 4 243 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,32 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,28 g |
| Tuky | 208,47 g |
| – nasycené | 120,06 g |
| – nenasycené | 74,38 g |
| –– mononenasycené | 65,25 g |
| –– polynenasycené | 9,13 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 10,11 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 591 mg |
| Sůl | 1,20 g |
| Sacharidy | 468,04 g |
| – cukry | 261,24 g |
| ––– laktóza | 19,48 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 170 g 170 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 170 g |
| 60 g 60 g moučkového cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g |
| 1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
| 1/2 balíčku 1/2 balíčku vanilkového pudingu | Puding v prášku | 24 g |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| jahody (dle chuti) | Jahody čerstvé | |
| 60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
| 6 lžic 6 lžic hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 90 g |
| 6 lžic 6 lžic třtinového cukru | Cukr třtinový | 72 g |
| máslo na vymazání formy | Máslo kravské |