Nutriční hodnoty (Vepřové nudličky se sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 839 kJ / 678 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 85,07 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,07 g |
| Tuky | 34,89 g |
| – nasycené | 4,60 g |
| – nenasycené | 26,10 g |
| –– mononenasycené | 19,30 g |
| –– polynenasycené | 6,80 g |
| ––– omega 3 | 1,84 g |
| Vláknina | 2,26 g |
| Cholesterol | 160 mg |
| Sodík | 215 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 5,70 g |
| – cukry | 1,41 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřové maso (panenka, kýta) | Vepřová kýta | 400 g |
| 10 10 sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 2 2 šalotky | Šalotka čerstvá | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| cukr krystal dle chuti | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| lžička lžička solamylu | Bramborový škrob | |
| lžíce lžíce kysané smetany, nemusí být |