Nutriční hodnoty (Italské smažené klopsy se šunkou, sýrem a žampiony a citrónové v troubě pečené brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 403 kJ / 1 769 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 138,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,02 g |
Tuky | 106,64 g |
– nasycené | 32,76 g |
– nenasycené | 61,56 g |
–– mononenasycené | 48,16 g |
–– polynenasycené | 13,40 g |
––– omega 3 | 2,04 g |
Vláknina | 27,48 g |
Cholesterol | 955 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 5,87 g |
Sacharidy | 40,33 g |
– cukry | 10,59 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g mletého vepřového masa (nebo směsi) | Vepřová plec | 450 g |
150 g 150 g šunky | Šunka vepřová vařená | 150 g |
150 g 150 g očištěných žampiónů | Žampion čerstvý | 150 g |
50 g 50 g uzené slaniny (špeku) | Špek | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
4 4 – 6 lžic strouhanky | Strouhanka pšeničná | |
2 lžíce 2 lžíce jemne posekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce jemne posekané cibulové natě | Cibulka jarní nať čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce jemne posekané šalvěje | Šalvěj čerstvá | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce jemne posekané bazalky | Bazalka čerstvá | 30 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |