Nutriční hodnoty (Ředkvičkové rizoto)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 022 kJ / 2 156 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,77 g |
| Tuky | 88,16 g |
| – nasycené | 57,24 g |
| – nenasycené | 31,25 g |
| –– mononenasycené | 27,13 g |
| –– polynenasycené | 4,11 g |
| ––– omega 3 | 1,03 g |
| Vláknina | 20,93 g |
| Cholesterol | 133 mg |
| Sodík | 214 mg |
| Sůl | 0,22 g |
| Sacharidy | 271,33 g |
| – cukry | 9,45 g |
| ––– laktóza | 6,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g kulatozrnné rýže na rizoto | Rýže bílá kulatozrnná | 300 g |
| 200 ml 200 ml bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| 1 l 1 l zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
| 1 svazek 1 svazek jarní cibulky (bez zelených částí) | Cibulka jarní čerstvá | 120 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 200 g 200 g mascarpone | Mascarpone | 200 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 8 8 středně velkých ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| parmazán nebo pažitka (není podmínkou) | Parmezán |