Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ředkvičkové rizoto)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 022 kJ /
2 156 kcal
Bílkoviny31,77 g
– z toho živočišné bílkoviny8,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,77 g
Tuky88,16 g
– nasycené57,24 g
– nenasycené31,25 g
–– mononenasycené27,13 g
–– polynenasycené4,11 g
––– omega 31,03 g
Vláknina20,93 g
Cholesterol 133 mg
Sodík 214 mg
Sůl0,22 g
Sacharidy271,33 g
– cukry9,45 g
––– laktóza6,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g kulatozrnné rýže na rizoto Rýže bílá kulatozrnná 300 g
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml
1 l 1 l zeleninového vývaru Vývar zeleninový 1000 ml
1 svazek 1 svazek jarní cibulky (bez zelených částí) Cibulka jarní čerstvá 120 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
200 g 200 g mascarpone Mascarpone 200 g
olivový olej Olej olivový
8 8 středně velkých ředkviček Ředkvička čerstvá
parmazán nebo pažitka (není podmínkou) Parmezán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.