Nutriční hodnoty (Kuře s řapíkatým celerem a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 313 kJ / 75 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
| Tuky | 0,52 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 0,23 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,21 g |
| ––– omega 3 | 0,04 g |
| Vláknina | 3,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 15,00 g |
| – cukry | 14,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 porce 4 porce kuřete | Kuře | |
| 6 stonků 6 stonků řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 1 1 jablko ideálně kyselejší odrůda, například Granny Smith | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 lahev 1 lahev 330 ml Appel Cider doporučuji použít verzi Dry | ||
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| čerstvý tymián dle chuti | Tymián čerstvý | |
| sušené brusinky ale nejsou nutností | Brusinky sušené |