Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Převrácený jáhelník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie4 689 kJ /
1 121 kcal
Bílkoviny62,66 g
– z toho živočišné bílkoviny44,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,80 g
Tuky32,02 g
– nasycené11,13 g
– nenasycené14,70 g
–– mononenasycené9,45 g
–– polynenasycené5,25 g
––– omega 30,18 g
Vláknina20,40 g
Cholesterol 558 mg
Sodík 310 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy135,30 g
– cukry41,60 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
130 g 130 g jáhel Jáhly 130 g
250 g 250 g tvarohu (lepší je použít tvaroh v kostce, ten ve vaničce má řidší konzistenci) Tvaroh polotučný 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
třtinový cukr - med nebo sirup dle vlastní chuti Cukr třtinový
cca 500 g cca 500 g očištěných a rozkrojených jahod Jahody čerstvé 500 g
balsamikový sirup
mátu Máta peprná list čerstvá
meduňku Máta peprná list čerstvá
bazalku Bazalka čerstvá
tymián Tymián sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.