Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušená játra s rebarborou Duszona wątróbka z rabarbarem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 360 kJ /
1 042 kcal
Bílkoviny110,23 g
– z toho živočišné bílkoviny107,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,56 g
Tuky42,06 g
– nasycené16,46 g
– nenasycené17,34 g
–– mononenasycené13,26 g
–– polynenasycené4,09 g
––– omega 30,09 g
Vláknina12,30 g
Cholesterol 3,02 g
Sodík 522 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy51,88 g
– cukry32,28 g
––– laktóza9,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g drůbežích jater Játra kuřecí 600 g
2 2 malé cibule Cibule čerstvá 140 g
3 3 lodyhy rebarbory Rebarbora čerstvá
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
2 dl 2 dl mléka (hrnek) Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 PL 1 PL másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
pepř bílý Pepř bílý
majoránka Majoránka sušená
mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.