Nutriční hodnoty (Dušená játra s rebarborou Duszona wątróbka z rabarbarem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 360 kJ / 1 042 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 107,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,56 g |
| Tuky | 42,06 g |
| – nasycené | 16,46 g |
| – nenasycené | 17,34 g |
| –– mononenasycené | 13,26 g |
| –– polynenasycené | 4,09 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 12,30 g |
| Cholesterol | 3,02 g |
| Sodík | 522 mg |
| Sůl | 1,28 g |
| Sacharidy | 51,88 g |
| – cukry | 32,28 g |
| ––– laktóza | 9,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 600 g |
| 2 2 malé cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 3 lodyhy rebarbory | Rebarbora čerstvá | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 2 dl 2 dl mléka (hrnek) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř bílý | Pepř bílý | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| mouka | Mouka pšeničná hladká |