Nutriční hodnoty (Dušená játra s rebarborou Duszona wątróbka z rabarbarem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 360 kJ / 1 042 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 107,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,56 g |
Tuky | 42,06 g |
– nasycené | 16,46 g |
– nenasycené | 17,34 g |
–– mononenasycené | 13,26 g |
–– polynenasycené | 4,09 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 12,30 g |
Cholesterol | 3,02 g |
Sodík | 522 mg |
Sůl | 1,28 g |
Sacharidy | 51,88 g |
– cukry | 32,28 g |
––– laktóza | 9,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g drůbežích jater | Játra kuřecí | 600 g |
2 2 malé cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 3 lodyhy rebarbory | Rebarbora čerstvá | |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
2 dl 2 dl mléka (hrnek) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
1 PL 1 PL másla | Máslo kravské | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř bílý | Pepř bílý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
mouka | Mouka pšeničná hladká |