Nutriční hodnoty (Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší ( Filet w sosie z rabarbarem ))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 777 kJ / 903 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,15 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,26 g |
Tuky | 25,50 g |
– nasycené | 15,18 g |
– nenasycené | 8,60 g |
–– mononenasycené | 7,33 g |
–– polynenasycené | 1,27 g |
––– omega 3 | 0,87 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 279 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 80,89 g |
– cukry | 78,31 g |
––– laktóza | 7,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
2-3 2-3 lodyhy rebarbory | Rebarbora čerstvá | |
2-3 PL 2-3 PL medu | Med nepasterovaný | 90 g |
200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
máta | Máta peprná list čerstvá |