Nutriční hodnoty (Drůbeží ňadro (prso) s rebarborovou šalší ( Filet w sosie z rabarbarem ))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 777 kJ / 903 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 87,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,26 g |
| Tuky | 25,50 g |
| – nasycené | 15,18 g |
| – nenasycené | 8,60 g |
| –– mononenasycené | 7,33 g |
| –– polynenasycené | 1,27 g |
| ––– omega 3 | 0,87 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 265 mg |
| Sodík | 279 mg |
| Sůl | 0,69 g |
| Sacharidy | 80,89 g |
| – cukry | 78,31 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
| 2-3 2-3 lodyhy rebarbory | Rebarbora čerstvá | |
| 2-3 PL 2-3 PL medu | Med nepasterovaný | 90 g |
| 200 ml 200 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| máta | Máta peprná list čerstvá |