Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špenátový quiche s quinoou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie18 530 kJ /
4 429 kcal
Bílkoviny180,56 g
– z toho živočišné bílkoviny81,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny98,58 g
Tuky223,32 g
– nasycené115,87 g
– nenasycené100,26 g
–– mononenasycené66,37 g
–– polynenasycené33,89 g
––– omega 33,23 g
Vláknina86,60 g
Cholesterol 597 mg
Sodík 4,80 g
Sůl12,53 g
Sacharidy382,07 g
– cukry30,92 g
––– laktóza14,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
280 g 280 g celozrnné hrubé špaldové mouky Mouka špaldová hrubá 280 g
140 g 140 g másla Máslo kravské 140 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli Sůl mořská 2 g
8 lžic 8 lžic vlažné vody Voda 144 ml
500 g 500 g čerstvého sekaného špenátu Špenát čerstvý 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 hrnek 1 hrnek quinoy Quinoa 250 g
1 1 Ricotta (dá se nahradit Lučinou, nebo kysanou smetanou) Ricotta
1/2 hrnku 1/2 hrnku sekaných sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená
200 g 200 g strouhaného sýru dle vlastní chuti já použila Goudu Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
150 g 150 g choriza nebo jiné pikantní klobásy (není podmínkou) Chorizo 150 g
česnek nebo medvědí česnek (pesto z medvědího česneku) Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.