Nutriční hodnoty (Zelný salát se šruchou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 292 kJ / 70 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,98 g |
| Tuky | 0,37 g |
| – nasycené | 0,10 g |
| – nenasycené | 0,20 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,15 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 86 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 12,30 g |
| – cukry | 8,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 2 hrsti 2 hrsti šrucha zelná - šrucha -viz foto a poznámka dole | Šrucha zelná čerstvá | |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 ks 2 ks mrkev | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl podle chuti | Sůl mořská | |
| ocet | Ocet lihový | |
| citrón | Citrón čerstvý | |
| olej -1 PL PL | Olej řepkový | |
| (případně špetka špetka moučkového cukru) |