Nutriční hodnoty (Zelný salát se šruchou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 292 kJ / 70 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,98 g |
Tuky | 0,37 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 7,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 86 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 12,30 g |
– cukry | 8,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
2 hrsti 2 hrsti šrucha zelná - šrucha -viz foto a poznámka dole | Šrucha zelná čerstvá | |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
2 ks 2 ks mrkev | Mrkev čerstvá | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl podle chuti | Sůl mořská | |
ocet | Ocet lihový | |
citrón | Citrón čerstvý | |
olej -1 PL PL | Olej řepkový | |
(případně špetka špetka moučkového cukru) |