Nutriční hodnoty (Kachní ragú)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 482 kJ / 354 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,43 g |
| Tuky | 1,99 g |
| – nasycené | 0,53 g |
| – nenasycené | 1,33 g |
| –– mononenasycené | 0,37 g |
| –– polynenasycené | 0,96 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 31,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 588 mg |
| Sůl | 1,28 g |
| Sacharidy | 31,59 g |
| – cukry | 15,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kachní stehna | Kachna stehno s kostí a kůží | |
| 2 2 mrkve nakrájené na kostičky | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 řapík celeru nakrájený na kostičky | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 1 1 cibule nakrájená najemno | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 plechovka 1 plechovka loupaných rajčat (já nejraději používám značku Valfrutta), nakrájené na kousky | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 150-200 ml 150-200 ml suchého červeného vína | Víno červené suché | 175 ml |