Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhlovo-čokoládový dezert)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 045 kJ /
489 kcal
Bílkoviny18,58 g
– z toho živočišné bílkoviny11,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,58 g
Tuky11,87 g
– nasycené6,00 g
– nenasycené4,29 g
–– mononenasycené2,96 g
–– polynenasycené1,33 g
––– omega 30,05 g
Vláknina8,20 g
Cholesterol 16 mg
Sodík 46 mg
Sůl0,09 g
Sacharidy73,10 g
– cukry36,70 g
––– laktóza3,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 g 50 g jáhel Jáhly 50 g
25 g 25 g hořké čokolády (použila jsem 86% kakaa) Čokoláda hořká 40% 25 g
1 1 banán Banán čerstvý 90 g
100 g 100 g tvarohu Tvaroh polotučný 100 g
med dle chuti (nebo sirup) Med nepasterovaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.