Nutriční hodnoty (Jáhlovo-čokoládový dezert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 045 kJ / 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 11,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,58 g |
Tuky | 11,87 g |
– nasycené | 6,00 g |
– nenasycené | 4,29 g |
–– mononenasycené | 2,96 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 8,20 g |
Cholesterol | 16 mg |
Sodík | 46 mg |
Sůl | 0,09 g |
Sacharidy | 73,10 g |
– cukry | 36,70 g |
––– laktóza | 3,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 g 50 g jáhel | Jáhly | 50 g |
25 g 25 g hořké čokolády (použila jsem 86% kakaa) | Čokoláda hořká 40% | 25 g |
1 1 banán | Banán čerstvý | 90 g |
100 g 100 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 100 g |
med dle chuti (nebo sirup) | Med nepasterovaný |