Nutriční hodnoty (Jáhlovo-čokoládový dezert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 045 kJ / 489 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,58 g |
| Tuky | 11,87 g |
| – nasycené | 6,00 g |
| – nenasycené | 4,29 g |
| –– mononenasycené | 2,96 g |
| –– polynenasycené | 1,33 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 8,20 g |
| Cholesterol | 16 mg |
| Sodík | 46 mg |
| Sůl | 0,09 g |
| Sacharidy | 73,10 g |
| – cukry | 36,70 g |
| ––– laktóza | 3,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g jáhel | Jáhly | 50 g |
| 25 g 25 g hořké čokolády (použila jsem 86% kakaa) | Čokoláda hořká 40% | 25 g |
| 1 1 banán | Banán čerstvý | 90 g |
| 100 g 100 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 100 g |
| med dle chuti (nebo sirup) | Med nepasterovaný |