Nutriční hodnoty (Ratatouille a kachní prsa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 093 kJ / 500 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,98 g |
| Tuky | 1,00 g |
| – nasycené | 0,29 g |
| – nenasycené | 0,45 g |
| –– mononenasycené | 0,14 g |
| –– polynenasycené | 0,31 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 17,18 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 45 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 48,30 g |
| – cukry | 24,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kachní prsa | Kachna prso s kůží | |
| 1 1 větší lilek | Lilek čerstvý | |
| 1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| hrst hrst posekaných čerstvých bylinek (tymián, oregano bazalka) | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| 8 8 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 2 nové koření | Nové koření | |
| jalovec | Jalovec sušený | |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| kmín | Kmín | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 4 dcl 4 dcl červeného vína | Víno červené suché | 400 ml |