Nutriční hodnoty (Pikantní vepřové kostky na česneku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 955 kJ / 945 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 122,73 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,71 g |
| Tuky | 32,55 g |
| – nasycené | 9,05 g |
| – nenasycené | 16,95 g |
| –– mononenasycené | 13,22 g |
| –– polynenasycené | 3,73 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 14,75 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 696 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 31,57 g |
| – cukry | 11,35 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g vepřové plece | Vepřová plec | 600 g |
| 2 2 cibule (velké) | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje (na naložení) | Olej řepkový | 11 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce pikantní hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
| 1/2 l 1/2 l vývaru (nebo vody) | Vývar masový | 500 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| chilli (podle chuti) | Chilli paprička sušená | |
| mletý kmín | Kmín mletý |