Nutriční hodnoty (Vánoční linecké cukroví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 982 kJ / 2 147 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,78 g |
| Tuky | 101,03 g |
| – nasycené | 25,00 g |
| – nenasycené | 73,42 g |
| –– mononenasycené | 48,51 g |
| –– polynenasycené | 24,91 g |
| ––– omega 3 | 1,85 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 195 mg |
| Sůl | 0,51 g |
| Sacharidy | 276,83 g |
| – cukry | 102,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky (nebo polohrubé) | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 90 g 90 g moučkového cukru | Cukr bílý | 90 g |
| 160 g 160 g rostlinného másla Provamel (nebo ViveBio) | Margarín | 160 g |
| 1 lžíce 1 lžíce pudingu Alpro Soya | Puding v prášku | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 5 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 1 1 rybízová marmeláda (na slepování) | Marmeláda z červeného rybízu |