Nutriční hodnoty (Mangoldový salát s tofu a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 360 kJ / 325 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 31,59 g |
– nasycené | 4,33 g |
– nenasycené | 27,19 g |
–– mononenasycené | 23,47 g |
–– polynenasycené | 3,73 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 1,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,17 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 listů mangoldu | Mangold | |
1 1 chilli tofu | Tofu bylinkové | |
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
olivy | Olivy čerstvé zralé | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
3 lžíce 3 lžíce balzamicového octa | Ocet lihový | 45 ml |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
sůl | Sůl mořská |