Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mangoldový salát s tofu a zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 360 kJ /
325 kcal
Bílkoviny1,08 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,08 g
Tuky31,59 g
– nasycené4,33 g
– nenasycené27,19 g
–– mononenasycené23,47 g
–– polynenasycené3,73 g
––– omega 30,03 g
Vláknina1,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,17 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 listů mangoldu Mangold
1 1 chilli tofu Tofu bylinkové
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
olivy Olivy čerstvé zralé
pažitka Pažitka čerstvá
3 lžíce 3 lžíce balzamicového octa Ocet lihový 45 ml
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.