Nutriční hodnoty (Mangoldový salát s tofu a zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 360 kJ / 325 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 31,59 g |
| – nasycené | 4,33 g |
| – nenasycené | 27,19 g |
| –– mononenasycené | 23,47 g |
| –– polynenasycené | 3,73 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 1,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 9 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,17 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 listů mangoldu | Mangold | |
| 1 1 chilli tofu | Tofu bylinkové | |
| 1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| olivy | Olivy čerstvé zralé | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce balzamicového octa | Ocet lihový | 45 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| sůl | Sůl mořská |