

Rybí filé v těstíčku
Suroviny 3 porce
- 3 kostky rybího filé
- 1 vejce
- 1 stroužek utřeného česneku
- cca 50 ml světlého piva
- 3-4 lžíce hladké mouky - podle potřeby
- 2 lžíce strouhaného sýru
- citron nebo limetka
- sůl
- pepř
- petrželka
- olej na smažení
Postup přípravy receptu
Fílé necháme trochu rozmrazit, ale aby nebylo moc měkké. Osolíme a opepříme z obou stran. Pokapeme citronem.
Z vejce, piva a zbytku surovin smícháme polotekuté těstíčko. Filé obalíme lehce v mouce a v těstíčku.
Vkládáme do horkého oleje a pozvolna smažíme z obou stran tak, aby se propeklo. Podáváme s vařeným bramborem nebo bramborovou kaší.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Rybí filé v těstíčku
-
Valis: Děkuji za milou zprávu...
-
Tak tohle je velká dobrota. Zařazuji do jídelníčku .....
-
super dnes si uvařím
-
savlinka: Děkuji Ti moc za dobrou zprávu a krásnou fotku
-
Tak dnes k obědu a výborné
dík za prima recept.Dávám fotečku zda nevadí
-
-
Dělám podobně,ale už dlouho jsme filé neměli.Děkuju za připomenutí,je to pochoutka
-
Tak to je luxus
A brzo udělám
-
Dobrý nápad na zítra , už jsem ho dlouho neměla