Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kečup od Marti)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie12 227 kJ /
2 922 kcal
Bílkoviny31,69 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,69 g
Tuky8,60 g
– nasycené1,89 g
– nenasycené4,54 g
–– mononenasycené1,48 g
–– polynenasycené3,05 g
––– omega 30,12 g
Vláknina83,35 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 18,23 g
Sůl45,00 g
Sacharidy647,40 g
– cukry593,85 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg rajčat Rajče červené čerstvé 2000 g
8 8 větších cibulí Cibule čerstvá 560 g
3 3 jablka Jablko čerstvé 450 g
2 sklenky 2 sklenky octa (2 dcl) Ocet lihový 400 ml
3 PL 3 PL soli Sůl mořská 45 g
40 dkg 40 dkg cukru krupice Cukr bílý 400 g
10 ks 10 ks nového koření Nové koření
10 ks 10 ks hřebíčku Hřebíček
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
3 PL 3 PL sladké papriky Paprika červená sušená 30 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.