Nutriční hodnoty (Kečup od Marti)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 227 kJ / 2 922 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,69 g |
Tuky | 8,60 g |
– nasycené | 1,89 g |
– nenasycené | 4,54 g |
–– mononenasycené | 1,48 g |
–– polynenasycené | 3,05 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 83,35 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 18,23 g |
Sůl | 45,00 g |
Sacharidy | 647,40 g |
– cukry | 593,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
8 8 větších cibulí | Cibule čerstvá | 560 g |
3 3 jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
2 sklenky 2 sklenky octa (2 dcl) | Ocet lihový | 400 ml |
3 PL 3 PL soli | Sůl mořská | 45 g |
40 dkg 40 dkg cukru krupice | Cukr bílý | 400 g |
10 ks 10 ks nového koření | Nové koření | |
10 ks 10 ks hřebíčku | Hřebíček | |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
3 PL 3 PL sladké papriky | Paprika červená sušená | 30 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |