Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené masové koule na zeleninovém podkladu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 652 kJ /
1 112 kcal
Bílkoviny145,88 g
– z toho živočišné bílkoviny142,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,45 g
Tuky45,44 g
– nasycené20,49 g
– nenasycené18,62 g
–– mononenasycené15,34 g
–– polynenasycené3,28 g
––– omega 30,16 g
Vláknina10,06 g
Cholesterol 749 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,96 g
Sacharidy28,06 g
– cukry17,14 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg mletého hovězího masa Hovězí ořez 500 g
15 dkg 15 dkg strouhaného Eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 máslová dýně menší Dýně máslová čerstvá
1 1 cuketa menší Cuketa čerstvá 100 g
1 1 květák menší Květák čerstvý
miska miska datlových rajčat Rajče červené čerstvé
1 1 červená cibule - větší Cibule červená čerstvá 69 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
6 6 zelených jarních cibulek Cibulka jarní čerstvá
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
chilli Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.