Nutriční hodnoty (Vepřo, knedlo, zelo do ruky (br. placka, červená cibule a pečený bůček))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 380 kJ / 2 003 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,41 g |
Tuky | 150,03 g |
– nasycené | 38,88 g |
– nenasycené | 79,44 g |
–– mononenasycené | 64,03 g |
–– polynenasycené | 15,42 g |
––– omega 3 | 0,65 g |
Vláknina | 8,28 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 318 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 86,42 g |
– cukry | 59,66 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
3 lžíce 3 lžíce balsamika | Ocet balsamikový bílý | 60 ml |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
pepř | Pepř černý | |
bramborové těsto | Směs na bramborové knedlíky | |
cca 500 g 500 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
kmín | Kmín |