Nutriční hodnoty (Vepřo, knedlo, zelo do ruky (br. placka, červená cibule a pečený bůček))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 380 kJ / 2 003 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,41 g |
| Tuky | 150,03 g |
| – nasycené | 38,88 g |
| – nenasycené | 79,44 g |
| –– mononenasycené | 64,03 g |
| –– polynenasycené | 15,42 g |
| ––– omega 3 | 0,65 g |
| Vláknina | 8,28 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 318 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 86,42 g |
| – cukry | 59,66 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 138 g |
| 3 lžíce 3 lžíce balsamika | Ocet balsamikový bílý | 60 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| pepř | Pepř černý | |
| bramborové těsto | Směs na bramborové knedlíky | |
| cca 500 g 500 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín |