Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřo, knedlo, zelo do ruky (br. placka, červená cibule a pečený bůček))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 380 kJ /
2 003 kcal
Bílkoviny74,91 g
– z toho živočišné bílkoviny72,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,41 g
Tuky150,03 g
– nasycené38,88 g
– nenasycené79,44 g
–– mononenasycené64,03 g
–– polynenasycené15,42 g
––– omega 30,65 g
Vláknina8,28 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 318 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy86,42 g
– cukry59,66 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
3 lžíce 3 lžíce balsamika Ocet balsamikový bílý 60 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
pepř Pepř černý
bramborové těsto Směs na bramborové knedlíky
cca 500 g 500 g vepřového bůčku Vepřový bok 500 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.