Nutriční hodnoty (Marmeláda z červené cibule)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 526 kJ / 3 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,22 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,98 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 32,24 g |
Tuky | 161,70 g |
– nasycené | 81,61 g |
– nenasycené | 77,09 g |
–– mononenasycené | 68,50 g |
–– polynenasycené | 8,58 g |
––– omega 3 | 0,46 g |
Vláknina | 125,90 g |
Cholesterol | 357 mg |
Sodík | 190 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 373,55 g |
– cukry | 290,18 g |
––– laktóza | 1,12 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg červené cibule (nakrájené na plátky) | Cibule červená čerstvá | 2000 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku (nakrájené na plátky) | Česnek čerstvý | 28 g |
140 g 140 g másla | Máslo kravské | 140 g |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
140 g 140 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 140 g |
1 1 lžíci lístků čerstvého tymiánu nebo 1/2 lžičky sušeného | Tymián čerstvý | |
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého chilli (nemusí být) | Chilli paprička sušená | 1.25 g |
750 750 ml červeného vína | Víno červené suché | |
350 ml 350 ml červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 350 ml |
200 ml 200 ml portského vína | Víno portské | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |