Nutriční hodnoty (Marmeláda z červené cibule)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 526 kJ / 3 472 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,98 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,24 g |
| Tuky | 161,70 g |
| – nasycené | 81,61 g |
| – nenasycené | 77,09 g |
| –– mononenasycené | 68,50 g |
| –– polynenasycené | 8,58 g |
| ––– omega 3 | 0,46 g |
| Vláknina | 125,90 g |
| Cholesterol | 357 mg |
| Sodík | 190 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 373,55 g |
| – cukry | 290,18 g |
| ––– laktóza | 1,12 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg červené cibule (nakrájené na plátky) | Cibule červená čerstvá | 2000 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku (nakrájené na plátky) | Česnek čerstvý | 28 g |
| 140 g 140 g másla | Máslo kravské | 140 g |
| 4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
| 140 g 140 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 140 g |
| 1 1 lžíci lístků čerstvého tymiánu nebo 1/2 lžičky sušeného | Tymián čerstvý | |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého chilli (nemusí být) | Chilli paprička sušená | 1.25 g |
| 750 750 ml červeného vína | Víno červené suché | |
| 350 ml 350 ml červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 350 ml |
| 200 ml 200 ml portského vína | Víno portské | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |