Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marmeláda z červené cibule)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 526 kJ /
3 472 kcal
Bílkoviny33,22 g
– z toho živočišné bílkoviny0,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny32,24 g
Tuky161,70 g
– nasycené81,61 g
– nenasycené77,09 g
–– mononenasycené68,50 g
–– polynenasycené8,58 g
––– omega 30,46 g
Vláknina125,90 g
Cholesterol 357 mg
Sodík 190 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy373,55 g
– cukry290,18 g
––– laktóza1,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg červené cibule (nakrájené na plátky) Cibule červená čerstvá 2000 g
4 stroužky 4 stroužky česneku (nakrájené na plátky) Česnek čerstvý 28 g
140 g 140 g másla Máslo kravské 140 g
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
140 g 140 g hnědého cukru Cukr třtinový 140 g
1 1 lžíci lístků čerstvého tymiánu nebo 1/2 lžičky sušeného Tymián čerstvý
1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého chilli (nemusí být) Chilli paprička sušená 1.25 g
750 750 ml červeného vína Víno červené suché
350 ml 350 ml červeného vinného octa Ocet vinný červený 350 ml
200 ml 200 ml portského vína Víno portské 200 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.