Nutriční hodnoty (Polévka z pečené zeleniny)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 953 kJ / 467 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,69 g |
Tuky | 2,98 g |
– nasycené | 0,98 g |
– nenasycené | 3,19 g |
–– mononenasycené | 0,80 g |
–– polynenasycené | 2,39 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 31,32 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 111 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 89,57 g |
– cukry | 36,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 dýně Hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 hlavička česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
2 2 barevné papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 větší petržel (nebo pastiňak) | Petržel kořenová čerstvá | |
1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový | |
2 lžíce 2 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 40 ml |
1 litr 1 litr zeleninového vývaru (nebo vody) | Vývar zeleninový | 1000 ml |
l lžíce lžíce smetany (nebo pomazánkového másla) | Smetana kravská sladká 12% |