Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z pečené zeleniny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 953 kJ /
467 kcal
Bílkoviny12,69 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,69 g
Tuky2,98 g
– nasycené0,98 g
– nenasycené3,19 g
–– mononenasycené0,80 g
–– polynenasycené2,39 g
––– omega 30,01 g
Vláknina31,32 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 111 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy89,57 g
– cukry36,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 dýně Hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 hlavička česneku Česnek čerstvý 70 g
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
2 2 barevné papriky Paprika červená čerstvá 300 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 větší petržel (nebo pastiňak) Petržel kořenová čerstvá
1 1 menší cuketa Cuketa čerstvá 100 g
čerstvý tymián Tymián čerstvý
rozmarýn Rozmarýn sušený
sůl Sůl mořská
olivový olej Olej olivový
2 lžíce 2 lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 40 ml
1 litr 1 litr zeleninového vývaru (nebo vody) Vývar zeleninový 1000 ml
l lžíce lžíce smetany (nebo pomazánkového másla) Smetana kravská sladká 12%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.