Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cizrna na paprice II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 005 kJ /
240 kcal
Bílkoviny1,24 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,24 g
Tuky22,25 g
– nasycené1,56 g
– nenasycené19,70 g
–– mononenasycené13,92 g
–– polynenasycené5,78 g
––– omega 31,80 g
Vláknina4,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,70 g
– cukry5,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 pórek nebo 3 jarní cibulky Pórek čerstvý
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
voda podle potřeby Voda
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
4 kuličky 4 kuličky nového koření Nové koření
3 hrnky 3 hrnky uvařené nebo konzervované cizrny
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.