Nutriční hodnoty (Jahodovo-rebarborový koláč s drobenkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 640 kJ / 4 216 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 77,35 g |
| Tuky | 133,20 g |
| – nasycené | 18,22 g |
| – nenasycené | 109,53 g |
| –– mononenasycené | 71,15 g |
| –– polynenasycené | 38,38 g |
| ––– omega 3 | 6,97 g |
| Vláknina | 38,35 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 268 mg |
| Sůl | 1,14 g |
| Sacharidy | 657,80 g |
| – cukry | 346,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rebarbory | Rebarbora čerstvá | 500 g |
| 350 g 350 g jahod | Jahody čerstvé | 350 g |
| 100 g 100 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 100 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 2/3 lžičky 2/3 lžičky vanilkového prášku (nebo zrníčka z 1/2 vanilkového lusku) | ||
| 340 g 340 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 340 g |
| 3 lžičky 3 lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 15 g |
| 6 lžic 6 lžic cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
| 180 g 180 g Silken Tofu Firm (nebo 120 g klasického bílého tofu a 60 ml ořechového rostlinného mléka) | Tofu natural | 180 g |
| 75 ml 75 ml oleje | Olej řepkový | 75 ml |
| 75 ml 75 ml rostlinného mléka | Nápoj sójový | 75 ml |
| 80 g 80 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 80 g |
| 60 g 60 g cukru krupice | Cukr bílý | 60 g |
| 60 g 60 g rostlinného másla (např. AlsanBio) | Margarín | 60 g |
| 2/3 lžičky 2/3 lžičky vanilkového prášku (nebo zrníčka z poloviny vanilkového lusku) | ||
| tofu (nemusí být) | Tofu natural |