Nutriční hodnoty (Vepřové maso na bramborách a květáku v římském hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 027 kJ / 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 15,29 g |
| – nasycené | 3,70 g |
| – nenasycené | 7,06 g |
| –– mononenasycené | 5,63 g |
| –– polynenasycené | 1,43 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 204 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 7,70 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Brambory na 4 porce porce | Brambor zimní | |
| 4 plátky 4 plátky vepřové krkovičky | Vepřová krkovice | |
| 1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 větší vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| olej | Olej řepkový | |
| zhruba 150-200 zhruba 150-200 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |