Nutriční hodnoty (Krůtí maso „zahalené do vůní Asie“)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 407 kJ / 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 14,36 g |
Tuky | 25,72 g |
– nasycené | 7,28 g |
– nenasycené | 17,02 g |
–– mononenasycené | 9,79 g |
–– polynenasycené | 7,23 g |
––– omega 3 | 1,12 g |
Vláknina | 14,24 g |
Cholesterol | 52 mg |
Sodík | 397 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 38,47 g |
– cukry | 8,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
130 g 130 g mletého krůtího masa | Krůta stehno bez kosti a kůže | 130 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
50 g 50 g žampionů | Žampion čerstvý | 50 g |
50 g 50 g červené čočky | Čočka červená neloupaná | 50 g |
1 lžíce 1 lžíce zelené kari pasty | Curry pasta | 15 g |
35 g 35 g pórku | Pórek čerstvý | 35 g |
kůra z 1/2 kůra z 1/2 limetky | Limetka čerstvá | 40 g |
1 lžíce 1 lžíce limetkové šťávy | Šťáva z limetky | 15 ml |
30 ml 30 ml kokosového mléka | Nápoj kokosový | 30 ml |
drůbeží vývar na podlití | Vývar kuřecí |