Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandlový mazanec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie19 533 kJ /
4 669 kcal
Bílkoviny112,33 g
– z toho živočišné bílkoviny37,03 g
– z toho rostlinné bílkoviny75,30 g
Tuky205,44 g
– nasycené90,66 g
– nenasycené101,42 g
–– mononenasycené72,95 g
–– polynenasycené28,47 g
––– omega 30,57 g
Vláknina32,86 g
Cholesterol 1,53 g
Sodík 1,33 g
Sůl4,19 g
Sacharidy576,16 g
– cukry186,49 g
––– laktóza12,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky výběrové s vysokým obsahem lepku Mouka pšeničná polohrubá 500 g
200-250 ml 200-250 ml mléka vlažného Mléko kravské polotučné 1,5% 225 ml
1 kostka 1 kostka čerstvého droždí (42 g) Droždí pekařské lisované 42 g
125 g 125 g krupicového cukru Cukr bílý 125 g
50 g 50 g mletých loupaných mandlí Mandle neloupané 50 g
140 g 140 g změklého másla Máslo kravské 140 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli Sůl mořská 2 g
kura z 1/2 kura z 1/2 biocitronu
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
50 g 50 g pokrájených oloupaných mandlí (ořechů) Mandle neloupané 50 g
50 g 50 g rozinek namočených Rozinky 50 g
1,5 sáčku 1,5 sáčku kypřicího prášku Kypřící prášek 18 g
1 hrst 1 hrst spařených oloupaných mandlí Mandle neloupané
1 hrst 1 hrst spařených rozinek Rozinky 50 g
1 1 prošlehané vejce na potření Vejce slepičí 70 g
cukr moučka na poprášení Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.