Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tapenáda z černých nebo kalmáta oliv)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie997 kJ /
238 kcal
Bílkoviny8,78 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,78 g
Tuky0,67 g
– nasycené0,30 g
– nenasycené0,38 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,36 g
––– omega 30,00 g
Vláknina20,13 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 404 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy46,95 g
– cukry4,68 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek vypeckovaných černých oliv či kalmata oliv Olivy čerstvé zralé
1 lžíce 1 lžíce kaparů Kapary 15 g
2 2 menší stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
1-2 1-2 sušená rajčata v oleji (bez oleje) Rajčata červená sušená v oleji
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
mletý pepř (čerstvý) Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.