Nutriční hodnoty (Tapenáda z černých nebo kalmáta oliv)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 997 kJ / 238 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,78 g |
| Tuky | 0,67 g |
| – nasycené | 0,30 g |
| – nenasycené | 0,38 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,36 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 20,13 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 404 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 46,95 g |
| – cukry | 4,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek vypeckovaných černých oliv či kalmata oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| 1 lžíce 1 lžíce kaparů | Kapary | 15 g |
| 2 2 menší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
| 1-2 1-2 sušená rajčata v oleji (bez oleje) | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
| mletý pepř (čerstvý) | Pepř černý mletý |