Nutriční hodnoty (Tapenáda z černých nebo kalmáta oliv)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 997 kJ / 238 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,78 g |
Tuky | 0,67 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 0,38 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,36 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 20,13 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 404 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 46,95 g |
– cukry | 4,68 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek vypeckovaných černých oliv či kalmata oliv | Olivy čerstvé zralé | |
1 lžíce 1 lžíce kaparů | Kapary | 15 g |
2 2 menší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
1-2 1-2 sušená rajčata v oleji (bez oleje) | Rajčata červená sušená v oleji | |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
mletý pepř (čerstvý) | Pepř černý mletý |