Nutriční hodnoty (Bramborový salát s koprem a sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 971 kJ / 1 188 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,90 g |
Tuky | 57,37 g |
– nasycené | 11,69 g |
– nenasycené | 37,00 g |
–– mononenasycené | 15,20 g |
–– polynenasycené | 21,80 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 595 mg |
Sodík | 624 mg |
Sůl | 1,37 g |
Sacharidy | 125,03 g |
– cukry | 9,40 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g uvařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 750 g |
6 6 sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
3 lžíce 3 lžíce majonézy | Majonéza | 45 g |
2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
lžíce lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
pórek | Pórek čerstvý | |
lžička lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
2 2 vejce na tvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka cukru | Cukr bílý |