Nutriční hodnoty (Bramborový salát s koprem a sušenými rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 971 kJ / 1 188 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,66 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,90 g |
| Tuky | 57,37 g |
| – nasycené | 11,69 g |
| – nenasycené | 37,00 g |
| –– mononenasycené | 15,20 g |
| –– polynenasycené | 21,80 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 595 mg |
| Sodík | 624 mg |
| Sůl | 1,37 g |
| Sacharidy | 125,03 g |
| – cukry | 9,40 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g uvařených brambor ve slupce | Brambor zimní | 750 g |
| 6 6 sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 3 lžíce 3 lžíce majonézy | Majonéza | 45 g |
| 2 lžíce 2 lžíce zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| lžíce lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| pórek | Pórek čerstvý | |
| lžička lžička citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| 2 2 vejce na tvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý |