Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Žloutkový krém (creme patissiere)

Poctivý žloutkový krém je základem každé cukrařiny, připravte si ho doma i Vy a naplňte si jím třeba věnečky, větrníky nebo žloutkové řezy, že jste to ale ještě nezkoušeli? Nevadí, není to nic těžkého a výsledek bude ohromující.

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 15 min

35 min (20 min příprava + 15 min tepelná úprava)

24. 1. 2021 09:42

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie6 598 kJ / 1 577 kcal
Bílkoviny36,15 g
Tuky89,61 g
Vláknina0,03 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 262 mg
Sůl0,93 g
Sacharidy144,22 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

* Má FB stránka: https://www.facebook.com/miskakulicka.cz

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mléko, rum, cukr, škrob kukuřičný, žloutek, pasta vanilková, máslo

TopRecepty.cz

Žloutkový krém (creme patissiere)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rzAp