Nutriční hodnoty (Zapékané filé s bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 589 kJ / 1 575 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 127,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 117,41 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 78,13 g |
| – nasycené | 33,51 g |
| – nenasycené | 35,92 g |
| –– mononenasycené | 28,95 g |
| –– polynenasycené | 6,97 g |
| ––– omega 3 | 1,69 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 1,21 g |
| Sodík | 671 mg |
| Sůl | 1,46 g |
| Sacharidy | 84,97 g |
| – cukry | 6,87 g |
| ––– laktóza | 1,87 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g rybí filé | Treska filet | 500 g |
| 500 g 500 g brambor vařených ve slupce | Brambor zimní | 500 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| pažitka | Pažitka čerstvá |