Nutriční hodnoty (Koprová omáčka co pohladí na jazyku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 907 kJ / 456 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
Tuky | 24,30 g |
– nasycené | 15,68 g |
– nenasycené | 8,04 g |
–– mononenasycené | 7,24 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 81 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 39,56 g |
– cukry | 25,66 g |
––– laktóza | 24,66 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 smetana na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
3 lžičky 3 lžičky octa (dle chuti) | Ocet lihový | 15 ml |
500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |