Nutriční hodnoty (Koprová omáčka co pohladí na jazyku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 907 kJ / 456 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
| Tuky | 24,30 g |
| – nasycené | 15,68 g |
| – nenasycené | 8,04 g |
| –– mononenasycené | 7,24 g |
| –– polynenasycené | 0,80 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 81 mg |
| Sodík | 201 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 39,56 g |
| – cukry | 25,66 g |
| ––– laktóza | 24,66 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 smetana na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| 2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| cukr (dle chuti) | Cukr bílý | |
| sůl (dle chuti) | Sůl mořská | |
| 3 lžičky 3 lžičky octa (dle chuti) | Ocet lihový | 15 ml |
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |