Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makovo-ořechový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie12 525 kJ /
2 993 kcal
Bílkoviny81,19 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,47 g
Tuky176,47 g
– nasycené19,58 g
– nenasycené128,54 g
–– mononenasycené49,69 g
–– polynenasycené78,84 g
––– omega 35,71 g
Vláknina53,70 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 599 mg
Sůl1,28 g
Sacharidy243,58 g
– cukry183,02 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g mletého máku Mák modrý mletý 200 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
60 g 60 g rozinek Rozinky 60 g
60 g 60 g sušených datlí Datle sušené s peckou 60 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1 1 banán Banán čerstvý 90 g
3 lžíce 3 lžíce oleje ořechového (z vlašských ořechů) Olej řepkový 33 ml
30 g 30 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 30 g
20 g 20 g slunečnicových semínek Slunečnicová semínka loupaná 20 g
1 lžíce 1 lžíce čokoládového extraktu Aroma čokoládové
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva bez fosfátů Kypřící prášek bez fosfátů 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.