Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka ze zapečené zeleniny)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie946 kJ /
226 kcal
Bílkoviny6,33 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,26 g
Tuky9,33 g
– nasycené5,87 g
– nenasycené4,37 g
–– mononenasycené2,93 g
–– polynenasycené1,44 g
––– omega 30,03 g
Vláknina18,05 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 285 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy21,40 g
– cukry10,04 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 dýně Hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá
1/2 1/2 malého celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 velká petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 lžíce 2 lžíce nasekané petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
špetka špetka muškátového oříšku Muškátový oříšek
zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
750 ml 750 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 750 ml
nakládaná červená řepa Červená řepa sterilovaná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.