Nutriční hodnoty (Hovězí líčka na pivu se zeleninou a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 959 kJ / 2 619 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 345,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 336,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,22 g |
Tuky | 97,82 g |
– nasycené | 44,42 g |
– nenasycené | 50,47 g |
–– mononenasycené | 41,78 g |
–– polynenasycené | 8,69 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 17,72 g |
Cholesterol | 767 mg |
Sodík | 2,26 g |
Sůl | 5,30 g |
Sacharidy | 59,65 g |
– cukry | 40,66 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg hovězích líček | Hovězí líčka | 1500 g |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
0,5 l 0,5 l tmavého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 500 ml |
1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
hrneček hrneček kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
2 2 žampiony | Žampion čerstvý | |
chleba na zahuštění | Chléb pšeničný kváskový | |
pár kuliček kuliček nového koření | Nové koření | |
pár kuliček kuliček celého pepře | Pepř černý | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |