Nutriční hodnoty (Dýňový quiche)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 756 kJ / 3 288 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 46,71 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,34 g |
| Tuky | 209,50 g |
| – nasycené | 135,29 g |
| – nenasycené | 70,36 g |
| –– mononenasycené | 62,38 g |
| –– polynenasycené | 7,98 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 23,00 g |
| Cholesterol | 670 mg |
| Sodík | 4,06 g |
| Sůl | 10,10 g |
| Sacharidy | 230,09 g |
| – cukry | 28,19 g |
| ––– laktóza | 6,99 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 200 g |
| 80 g 80 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
| 140 g 140 g másla nebo tuku na pečení | Máslo kravské | 140 g |
| lžička lžička soli | Sůl mořská | |
| 1/2 hrnečku 1/2 hrnečku vlažné vody | Voda | 125 ml |
| asi 1/4 asi 1/4 velké dýně hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | |
| 3 3 menší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| oregáno | Oregano sušené | |
| 200 g 200 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 200 g |
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| jedna celá jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| tuk na vymazání | Margarín | |
| mouka na vysypání | Mouka pšeničná hladká |