Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový krém s pórkem a jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 462 kJ /
1 306 kcal
Bílkoviny17,47 g
– z toho živočišné bílkoviny8,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,64 g
Tuky87,25 g
– nasycené42,20 g
– nenasycené43,18 g
–– mononenasycené36,33 g
–– polynenasycené6,86 g
––– omega 30,25 g
Vláknina20,26 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 1,68 g
Sůl4,07 g
Sacharidy103,23 g
– cukry50,61 g
––– laktóza4,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 brambor Brambor zimní 300 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
3 3 velká jablka Jablko čerstvé 450 g
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
100 ml 100 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 100 ml
sůl Sůl mořská
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.