Nutriční hodnoty (Bramborový krém s pórkem a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 462 kJ / 1 306 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,64 g |
Tuky | 87,25 g |
– nasycené | 42,20 g |
– nenasycené | 43,18 g |
–– mononenasycené | 36,33 g |
–– polynenasycené | 6,86 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 20,26 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,68 g |
Sůl | 4,07 g |
Sacharidy | 103,23 g |
– cukry | 50,61 g |
––– laktóza | 4,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
3 3 velká jablka | Jablko čerstvé | 450 g |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
100 ml 100 ml bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |