Nutriční hodnoty (Ratatouille a vepřové maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 720 kJ / 1 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 210,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 32,00 g |
– nasycené | 7,70 g |
– nenasycené | 16,20 g |
–– mononenasycené | 13,60 g |
–– polynenasycené | 2,60 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 520 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového masa | Vepřová kýta | 1000 g |
lilek | Lilek čerstvý | |
cibule | Cibule čerstvá | |
paprika | Paprika bílá čerstvá | |
česnek | Česnek čerstvý | |
cuketa | Cuketa čerstvá | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
tymián | Tymián sušený | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
brambory | Brambor zimní | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
rajčata | Rajče červené čerstvé |