Nutriční hodnoty (Ratatouille a vepřové maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 720 kJ / 1 128 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 210,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 32,00 g |
– nasycené | 7,70 g |
– nenasycené | 16,20 g |
–– mononenasycené | 13,60 g |
–– polynenasycené | 2,60 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 520 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřového masa (karé nebo panenka) | Vepřová kýta | 1000 g |
1-2 1-2 lilky | Lilek čerstvý | |
1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
1-2 1-2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
3-5 stroužků 3-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
1-2 1-2 cukety cukety | Cuketa čerstvá | 150 g |
5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
tymián (podle chuti) | Tymián sušený | |
bazalka (podle chuti) | Bazalka čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olivový olej (podle potřeby) | Olej olivový |