Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ratatouille a vepřové maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 720 kJ /
1 128 kcal
Bílkoviny210,00 g
– z toho živočišné bílkoviny210,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky32,00 g
– nasycené7,70 g
– nenasycené16,20 g
–– mononenasycené13,60 g
–– polynenasycené2,60 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 520 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového masa Vepřová kýta 1000 g
lilek Lilek čerstvý
cibule Cibule čerstvá
paprika Paprika bílá čerstvá
česnek Česnek čerstvý
cuketa Cuketa čerstvá
bobkový list Bobkový list sušený
tymián Tymián sušený
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový
brambory Brambor zimní
bazalka Bazalka čerstvá
rajčata Rajče červené čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.