Nutriční hodnoty (Ratatouille a vepřové maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 720 kJ / 1 128 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 210,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 32,00 g |
| – nasycené | 7,70 g |
| – nenasycené | 16,20 g |
| –– mononenasycené | 13,60 g |
| –– polynenasycené | 2,60 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 520 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového masa (karé nebo panenka) | Vepřová kýta | 1000 g |
| 1-2 1-2 lilky | Lilek čerstvý | |
| 1-2 1-2 cibule | Cibule čerstvá | 105 g |
| 1-2 1-2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 3-5 stroužků 3-5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1-2 1-2 cukety cukety | Cuketa čerstvá | 150 g |
| 5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| tymián (podle chuti) | Tymián sušený | |
| bazalka (podle chuti) | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej (podle potřeby) | Olej olivový |