Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ratatouille a vepřové maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 720 kJ /
1 128 kcal
Bílkoviny210,00 g
– z toho živočišné bílkoviny210,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky32,00 g
– nasycené7,70 g
– nenasycené16,20 g
–– mononenasycené13,60 g
–– polynenasycené2,60 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 520 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřového masa (karé nebo panenka) Vepřová kýta 1000 g
1-2 1-2 lilky Lilek čerstvý
1-2 1-2 cibule Cibule čerstvá 105 g
1-2 1-2 papriky Paprika bílá čerstvá
3-5 stroužků 3-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 28 g
1-2 1-2 cukety cukety Cuketa čerstvá 150 g
5 5 rajčat Rajče červené čerstvé 300 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
tymián (podle chuti) Tymián sušený
bazalka (podle chuti) Bazalka čerstvá
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
olivový olej (podle potřeby) Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.