Nutriční hodnoty (Veganská "vajíčková" pomazánka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 043 kJ / 1 444 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,20 g |
| Tuky | 128,20 g |
| – nasycené | 12,70 g |
| – nenasycené | 111,20 g |
| –– mononenasycené | 71,52 g |
| –– polynenasycené | 39,68 g |
| ––– omega 3 | 8,18 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 367 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 16,20 g |
| – cukry | 3,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 balení 2 balení tofu natural | Tofu natural | 360 g |
| 2 2 bílé části jarní cibulky nebo ¼ cibule | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 8 lžic 8 lžic oleje | Olej řepkový | 88 ml |
| voda | Voda | |
| černá sůl | Sůl černá lávová | |
| 3 3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená |