Nutriční hodnoty (Jablečná roláda II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 311 kJ / 1 987 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 62,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,80 g |
| Tuky | 49,66 g |
| – nasycené | 12,24 g |
| – nenasycené | 22,94 g |
| –– mononenasycené | 17,01 g |
| –– polynenasycené | 5,93 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 29,28 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 633 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 307,38 g |
| – cukry | 249,32 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6-8 6-8 středně velkých jablek | Jablko čerstvé | 1050 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 6 lžic 6 lžic cukru | Cukr bílý | 150 g |
| 6 lžic 6 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 66 g |
| 1 1 mascarpone | Mascarpone | |
| 1 1 tvaroh | Tvaroh polotučný | |
| rozinky máčené | Rozinky | |
| v rumu | Rum | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá |