Nutriční hodnoty (Lehký piškotový dezert)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 867 kJ / 2 597 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 30,68 g |
| – nasycené | 9,86 g |
| – nenasycené | 13,26 g |
| –– mononenasycené | 10,20 g |
| –– polynenasycené | 3,06 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 801 mg |
| Sodík | 462 mg |
| Sůl | 1,03 g |
| Sacharidy | 517,70 g |
| – cukry | 373,60 g |
| ––– laktóza | 19,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vajíčka - sníh | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 dcl 2 dcl polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 2 dcl 2 dcl cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 3 lžíce 3 lžíce horké vody | Voda | 54 ml |
| 1 1 pudink | Puding v prášku | |
| jahody | Jahody čerstvé | |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 4 dcl 4 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 1 sáček 1 sáček želatiny | Želatina vepřová | |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |