Nutriční hodnoty (Feferonový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 403 kJ / 335 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 22,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,61 g |
| Tuky | 15,67 g |
| – nasycené | 9,13 g |
| – nenasycené | 6,08 g |
| –– mononenasycené | 5,22 g |
| –– polynenasycené | 0,87 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 6,20 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 1,01 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 21,55 g |
| – cukry | 18,20 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/2 skleničky 1/2 skleničky kulatých feferonek - pokrájet na kousky | Chilli paprička čerstvá | |
| 1/2 1/2 malé skleničky krájených nakládaných kapií | Paprika červená čerstvá | 125 g |
| 1/2 1/2 velké konzervy hrášku | Hrášek zelený | |
| 10 dkg 10 dkg sýra typu cihla - pokrájet na nudličky | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr - dle chuti | Cukr bílý |