Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Feferonový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 403 kJ /
335 kcal
Bílkoviny25,11 g
– z toho živočišné bílkoviny22,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,61 g
Tuky15,67 g
– nasycené9,13 g
– nenasycené6,08 g
–– mononenasycené5,22 g
–– polynenasycené0,87 g
––– omega 30,05 g
Vláknina6,20 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,50 g
Sacharidy21,55 g
– cukry18,20 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1/2 skleničky 1/2 skleničky kulatých feferonek - pokrájet na kousky Chilli paprička čerstvá
1/2 1/2 malé skleničky krájených nakládaných kapií Paprika červená čerstvá 125 g
1/2 1/2 velké konzervy hrášku Hrášek zelený
10 dkg 10 dkg sýra typu cihla - pokrájet na nudličky Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
sůl Sůl mořská
cukr - dle chuti Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.