Nutriční hodnoty (Dezert ke kávě - samostatné porce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 392 kJ / 333 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
| Tuky | 10,40 g |
| – nasycené | 3,23 g |
| – nenasycené | 4,59 g |
| –– mononenasycené | 3,43 g |
| –– polynenasycené | 1,17 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 4,10 g |
| Cholesterol | 265 mg |
| Sodík | 454 mg |
| Sůl | 1,06 g |
| Sacharidy | 41,05 g |
| – cukry | 14,05 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Na jednu porci porci | ||
| 1 1 rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
| 1/2 1/2 jablka | Jablko čerstvé | 75 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| lžičku lžičku másla | Máslo kravské | |
| skořicový cukr | Cukr skořicový |