Nutriční hodnoty (Dezert ke kávě - samostatné porce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 392 kJ / 333 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
Tuky | 10,40 g |
– nasycené | 3,23 g |
– nenasycené | 4,59 g |
–– mononenasycené | 3,43 g |
–– polynenasycené | 1,17 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 4,10 g |
Cholesterol | 265 mg |
Sodík | 454 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 41,05 g |
– cukry | 14,05 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Na jednu porci porci | ||
1 1 rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
1/2 1/2 jablka | Jablko čerstvé | 75 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 dcl 1 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
lžičku lžičku másla | Máslo kravské | |
skořicový cukr | Cukr skořicový |