Nutriční hodnoty (Kadlíkova vločková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 365 kJ / 87 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,78 g |
| Tuky | 0,57 g |
| – nasycené | 0,18 g |
| – nenasycené | 0,35 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,26 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 11,12 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 131 mg |
| Sůl | 0,27 g |
| Sacharidy | 12,96 g |
| – cukry | 4,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| - hrnek hrnek ovesných vloček (250 ml) | Vločky ovesné | |
| - lžička lžička másla | Máslo kravské | |
| - polévková lžíce lžíce kmínu | Kmín | |
| - petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| - růžička růžička květáku | Květák čerstvý | |
| - malá mrkev | Mrkev čerstvá | |
| - 1/4 - 1/4 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| - 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| - 1/2 - 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| - velká brambora | Brambor zimní | |
| - houby | Hřib čerstvý | |
| - kousek kousek vepřové kosti | Kost vepřová | |
| - anglická slanina | Anglická slanina | |
| - zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |