Nutriční hodnoty (Bramborovo-koprové noky (šišky) se slaninou a parmazánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 10 433 kJ / 2 494 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,20 g |
| Tuky | 109,76 g |
| – nasycené | 51,15 g |
| – nenasycené | 50,29 g |
| –– mononenasycené | 42,35 g |
| –– polynenasycené | 7,94 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 23,50 g |
| Cholesterol | 347 mg |
| Sodík | 6,93 g |
| Sůl | 17,11 g |
| Sacharidy | 303,30 g |
| – cukry | 12,90 g |
| ––– laktóza | 0,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g syrových brambor | Brambor zimní | 700 g |
| 250 g 250 g hrubé mouky + podle potřeby | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce jemně nasekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 30 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky soli | Sůl mořská | 12 g |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
| 30 g 30 g parmazánu | Parmezán | 30 g |