Nutriční hodnoty (Papriky plněné Hermelínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 308 kJ / 1 030 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 51,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,56 g |
| Tuky | 69,37 g |
| – nasycené | 35,37 g |
| – nenasycené | 30,74 g |
| –– mononenasycené | 18,55 g |
| –– polynenasycené | 12,19 g |
| ––– omega 3 | 0,66 g |
| Vláknina | 11,12 g |
| Cholesterol | 221 mg |
| Sodík | 2,90 g |
| Sůl | 7,45 g |
| Sacharidy | 39,24 g |
| – cukry | 30,87 g |
| ––– laktóza | 2,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 středně velké papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 2 2 Hermelíny nebo smetanové Hermelíny | Hermelín | 200 g |
| 50 g 50 g šunkového salámu vcelku | Měkký salám | 50 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce majonézy | Majonéza | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 1 1 Lučina | Lučina 70% t.v s. | |
| 4 listy 4 listy hlávkového salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |